NOUL FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom a fost mereu renumit pentru puterea, functionalitatea si fiabilitatea sa. Acum, ofera o gama si mai larga de caracteristici inovatoare si tehnologii inteligente, la care se adauga o mai mare eficienta si niveluri superioare de design si executie. Efectul e ca abia astepti sa urci la volanul unei autoutilitare atat rafinate si sofisticate.

Ajutor pentru a mentine limita de viteza

Noul Transit Custom vine acum cu Sistemul de Asistenta Inteligenta pentru Controlul Vitezei, conceput pentru a spori controlul asupra vitezei, pentru ca tu sa te concentrezi la drum. Mai intai, camera Sistemului de Recunoastere a Indicatoarelor Rutiere detecteaza automat limita de viteza curenta (daca e activat), apoi ajusteaza automat setarea vitezei maxime la limita respectiva*.

*Este in continuare, responsabilitatea soferului, sa se asigure ca respecta limitele de viteza. Sistemul de Asistenta Inteligenta pentru controlul vitezei necesita tehnologia Tempomat Adaptiv.

Mai multa putere, mai putine emisii

Cu motoarele avansate Ford EcoBlue de 2.0 litri, noul Transit Custom e proiectat pentru a satisface noile standarde de emisii Euro Stage 6, reducand emisiile si costurile de functionare. Chiar daca aceste motoare sunt mai mici decat motoarele Duratorq de 2,2 litri, in mod remarcabil, ofera mai multa putere.

Noul SYNC 3. Hands-free, fara efort

Ford SYNC 3 e un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Alegi fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 8" cu gesturi de ciupire si glisare pentru a naviga intuitiv. Live Traffic te ajuta sa eviti ambuteiajele. Poti chiar solicita o lista de restaurante locale spunand simplu „Mi-e foame”.

Mentine remorca pe banda de rulare

Sistemul de Stabilizare a Remorcii detecteaza „serpuirea” sau balansarea remorcii si reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la corectarea problemei, facand ca remorcarea sa fie mai controlata. Sistemul incetineste vehiculul, reducand cuplul motorului si crescand treptat presiunea franelor pe toate rotile.

Cel mai mare spatiu de incarcare

Noul Transit Custom poate transporta cu usurinta scanduri standard asezate pe podea, sau trei europaleti. Datorita zonei de depozitare convenabile si inovatoare, poate transporta obiecte lungi de pana la 3,4 m lungime (L2), fara a impiedica folosirea scaunelor de catre pasagerii din fata. Per total, autoutilitara ofera un spatiu de incarcare de 6 metri cubi, cu perete despartitor montat, iar aceasta este doar versiunea cu ampatament scurt (L1): versiunea cu ampatament lung (L2) ofera pana la 6,8 m cubi. Are cea mai mare deschidere pentru incarcare laterala in randul vehiculelor de acest tip. Usile glisante au de asemenea, un mecanism nou, ce le mentine deschise in siguranta pentru incarcare.

Informatii de Contact Iti Stam la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Adresa

Str. Dorobantilor nr. 669, Braila, 810145

Program

L-V :09.00-18.000
Sambata 09:00 - 14:00
D: inchis