FORD TRANSIT MINIBUS

Singurul mod de a calatori.

Fie ca sunt oameni de afaceri sau turisti, adulti iesiti la o plimbare sau copii care merg in excursie, confortul si siguranta reprezinta o responsabilitate foarte mare.

Alege Transit Minibus: un autoturism construit special pentru nevoile tale si pentru calatorii confortabile, cu stil.

Spatios si versatil, Transit Minibus incorporeaza multe dintre caracteristicile si tehnologiile pe care te-ai astepta sa le gasesti intr-o masina bine echipata. Cu Transit Minibus vei satisface cerintele celor mai exigenti clienti.

Motoarele diesel de ultima generatie livreaza performante maxime cu un consum redus de combustibil si un nivel scazut de emisii. Personalizeaza-ti vehiculul cu un ampatament la alegere si o configuratie de scaune care ti se potrivesc.

Tempomat care se poate adapta automat la conditiile de trafic

Cu ajutorul tehnologiei tempomatului adaptiv, alegi viteza cu care doresti sa te deplasezi, iar sistemul o va mentine constanta. Daca senzorul RADAR incorporat detecteaza un vehicul in fata, acesta iti va incetini vehiculul, pentru a mentine o distanta prestabilita. De indata ce drumul din fata devine liber, sistemul va accelera pana la viteza aleasa.

Ford SYNC. Cea mai avansata tehnologie hands-free

Sistemul de comanda vocala Ford SYNC iti permite sa controlezi muzica si sa efectuezi si preiei apeluri de pe telefonul mobil fara a folosi mainile, folosind comenzi vocale directe si intuitive. Poti sa redai melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod® sau sa redai in flux muzica de pe un telefon compatibil Bluetooth®. In plus, acest sistem optional iti citeste cu voce tare chiar si mesajele text pe care le primesti.

*Marca si siglele Bluetooth® sunt permise si detinute de Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizare a acestor marci de catre Ford Motor Company Limited si companiile asociate este sub licenta. Alte marci inregistrate si denumiri comerciale apartin proprietarilor lor.

Informatii de Contact Iti Stam la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Adresa

Str. Dorobantilor nr. 669, Braila, 810145

Program

L-V :09.00-18.000
Sambata 09:00 - 14:00
D: inchis