PENTRU STIL SI CALITATE, ALEGE FORD TUNING
Stim ca, pentru pasionatii de tuning, fiecare detaliu conteaza. De la imbinarea perfecta a accesoriilor sau diferitelor componente de caroserie, pana la calitatea materialelor si a elementelor de interior. De aceea, vrem sa-ti oferim posibilitatea tunarii autoturismul, fara riscuri si fara compromisuri.

Prin Ford Tuning, beneficiezi de experitza mecanicilor nostri specializati pe modelele Ford, de accesorii si elemente decorative originale Ford si de faptul ca manopera de calitate neegalata este inclusa in pretul total.

„Bomboana pe patru roti vine acum cu trei noi arome.” Cam asa s-ar putea prezenta oferta de tuning la interior pentru Ford Ka.

Kitul de stilizare interior este disponibil in trei combinatii armonioase de culori, in functie de gustul si personalitatea ta, iar elementele customizate sunt: ansamblul volanului, mansonul franei de mana, schimbatorul de viteze, consola centrala, ramele de ventilatie si protectia manerelor de pe usi.

Oferta kit stilizare interior pentru Ford Ka:
  • Green Jump – 2.287 lei (TVA inclus)
  • Sunrise & Pearl White – 2.120 lei (TVA inclus)
  • Sunrise & Carbon Fiber (cu insertii fibra de carbon) – 2.403 lei (TVA inclus)
Te asteptam la in showroom pentru mai multe detalii.

 

Oferta kit caroserie Ford Focus, modelele 2011 – 2013:
  • verisunea wagon – 6570 lei (TVA inclus)
  • versiunea in 5 usi – 6411 lei (TVA inclus)
Kitul cuprinde: spoiler fata, capace cromate oglinzi, kit praguri, difuzor aer si extensie bara inferioara spate (spoiler spate), eleron spate.

Te asteptam la in showroom pentru mai multe detalii.

 

Informatii de Contact Iti Stam la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Adresa

Str. Dorobantilor nr. 669, Braila, 810145

Program

L-V :09.00-18.000
Sambata 09:00 - 14:00
D: inchis