Garantie de producator 2+5 ani in limita a 100.000 km**

Noul Ford Kuga, cu design inovator, este un SUV hybrid de ultima generatie, economic, silentios si sofisticat. Este echipat cu cea mai noua tehnologie hybrid de la Ford si cu o serie de tehnologii inteligente de asistenta pentru sofer, pregatit sa ofere o experienta inedita de conducere pentru persoanele cu un stil de viata activ.

Eficienta motorului plug-in hybrid asigura un consum mic de combustibil si o autonomie de pana la 56 de km. Acum poti sa treci pe electric prin simpla apasare a unui buton.

Tehnologii de asistenta concepute pentru a combina stilul elegant si randamentul puternic al SUV-ului, o lume a conectivitatii deschisa inaintea ta, sisteme avansate de protectie a pasagerilor si pietonilor, tehnologii care ajuta soferul in conditii de trafic intens, totul pentru ca tu sa beneficiezi de cea mai placuta experienta a unui SUV modern in oras sau pe orice tip de drum.

Noul Ford Kuga este disponibil acum in orice versiune, Titanium, Titanium X, ST-line, ST-line X, Vignale, prin programul Rabla Clasic si Rabla Plus, cu dobanda preferentiala de 3.55%/an si garantie de producator de 2+5 ani in limita a 100 000 km**.

Solicita acum o oferta si un reprezentant Ford iti va oferi toate detaliile!

*Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. 

Aceasta campanie este adresata persoanelor fizice si este supusa unor termeni si conditii – va rugam cititi mai jos. Prezenta campanie promoveaza dobanda fixa de 3.55% per an pentru finantarea contractata in moneda Leu cu avans minim de 30% din valoarea de achizitie, aferenta achizitionarii oricarui model Kuga, prin programul Rabla Clasic sau Rabla Plus, prin finantare acordata de UniCredit Consumer Financing IFN SA. Pretul de achizitie va fi rezultatul aplicarii simultane a discounturilor Ford, a discounturilor recomandate aplicate de fiecare dealer participant in parte si a valorii relevante a tichetelor Rabla Clasic sau Rabla Plus per fiecare tip de autoturism in parte. 

Campania este adresata persoanelor fizice si este valabila in limita tichetelor Rabla Clasic sau Rabla Plus disponibile la dealerii participanti la program. 

Valoarea finala de finantare variaza in functie de cursul de schimb RON/EUR utilizat de dealer, de avansul platit, dar si in functie de valoarea Primei de Casare prevazuta de Programul Rabla Clasic sau Rabla Plus in 2020, in functie de tipul de autovehicululul ales (motorizare termica, motorizare hibrida).

Pentru un autoturism cu un pret de achizitie de 107.756,88 lei TVA inclus (la un curs de schimb exemplificativ de 4,9 Lei/1 Euro), cu un avans de 32.327 Lei (avans reprezentand 30% ), valoarea totala estimativa a creditului in Lei prin produsul “Promo Ford Puma & Kuga” va fi de 75.429,8 Lei pe 60 luni, rata anuala a dobanzii, FIXA 3,55%, comision de analiza dosar (perceput doar in cazul acordarii creditului) 0 de lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare 1502.1 Lei TVA inclus (pentru rate egale, rata incluzand si costul asigurarii de viata cu prima finantata, de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare), valoarea totala platibila 90.126 lei, DAE este 3,74%. Pretul autoturismului poate varia in functie de cursul valutar aplicat de catre distribuitorul autoturismului la data tranzactiei. Oferta financiara este realizata de catre UniCredit Consumer Financing IFN SA si este adresata exclusiv persoanelor fizice. In calculul DAE si al ratei a fost inclusa prima de Asigurare de viata finantata – emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Oferta de dobanda de 3.55% fixa / an este valabila pentru clientii care opteaza pentru atasarea unei asigurari de viata cu prima unica finantata.

Oferta este valabila in perioada 1.01.2020-31.03.2020, cu posibilitate de prelungire.

Valorile emisiilor masurate conform standardului NEDC (NEDC – New European Drive Cycle, utilizat in temeiul Regulamentului (CE) nr. 692/2008 al Comisiei) avute in vedere si de Programul Rabla sunt prevazute pe fiecare model Ford Kuga care se incadreaza in reglementarile comunicate de institutiile relevante pentru programul Rabla la momentul emiterii prezentei si pot fi consultate mai jos si in reteaua de dealeri participanti. 

  1. Motorizare 1.5 l EcoBoost 150 CP, cutie manuala; emisii CO2 maxime: 133 g/km, consum mixt intre 5.5-5.9l/ 100km
  2. Motorizare 1.5l EcoBlue 120CP, cutie manuala; emisii CO2 maxime: 113 g/km, consum mixt intre 4.2-4.3l/ 100km
  3. Motorizare 1.5l EcoBlue 120CP, cutie automata; emisii CO2 maxime:123 g/km, consum mixt intre 4.4-4.6l/ 100km
  4. Motorizare 2.0l EcoBlue mHEV 150CP, cutie manuala; emisii CO2 maxime:115 g/km, consum mixt intre 4.3-4.4l/ 100km
  5. Motorizare 2.0l EcoBlue 190CP, cutie automata; emisii CO2 maxime:131 g/km, consum mixt intre 4.8-5.0l/ 100km
  6. Motorizare 2.5 Plug In Hibrid 225CP (PHEV), cutie automata CVT; emisii CO2: 26g/km, consum 1.2l/100km

**Garantia oferita este o garantie complexa compusa din: 

Pentru autovehiculele dotate cu motoare termice: 2 ani garantie legala + 5 ani garantie conventionala in limita a 100.000 km cumulat la finalul intregii perioade. 

Pentru autovehiculul Plug In Hibrid: 2 ani garantie legala + 6 ani garantie conventionala in limita a 160.000 km cumulat la finalul intregii perioade. 

Valoarea de achizitie a autoturismului nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta de finantare emisa de catre finatator este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii si explicatii suplimentare despre produsele Ford – la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

Disponibilitatea autoturismelor este conditionata de numarul tichetelor in cadrul Programului Rabla in prima jumatate a anului 2020 si de disponibilitatea finantarii in conditiile de mai sus in cadrul UniCredit Consumer Financing IFN SA.

Informatii de Contact Iti Stam la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Adresa

Str. Dorobantilor nr. 669, Braila, 810145

Program

L-V :09.00-18.000
Sambata 09:00 - 14:00
D: inchis