Ford SYNC and Bluetooth

Masinile Ford sunt dotate, multe din ele ca echipare standard, cu numeroase tehnologii, inclusiv SYNC si Bluetooth®. Acestea sunt concepute sa te ajute sa ramai conectat si sa controlezi anumite caracteristici ale masinii tale.

Aici vei gasi informatii despre diferitele sisteme si despre modul in care acestea functioneaza, astfel incat sa poti profita la maximum de caracteristicile unice ale acestora.

FORD SYNC 2 cu ecran tactil si comanda vocala

SYNC 2 este cea mai recenta versiune a Ford SYNC, prevazuta cu numeroase caracteristici noi excelente, concepute pentru a va face experienta de conectivitate auto mai utila si mai facila.

 
Bluetooth® cu comanda vocala

Reda muzica ta preferata, efectueaza si primeste apeluri pe telefonul mobil, asculta mesajele text primite in timp ce iti sunt citite cu voce tare : controleaza totul cu ajutorul unor simple comenzi vocale. Sistemul te poate asista chiar si la apelarea serviciilor de urgenta, in cazul unui accident.

 
Ford SYNC 1.1 cu AppLink

Cu ajutorul unor comenzi vocale naturale, intuitive, poti accesa si utiliza cele mai recente aplicatii de divertisment, socializare, stiri si informatii din mers, prin intermediul unei tehnologii de ultima ora, care va conecteaza fara probleme smartphone-ul cu masina.

 
Catalogul de aplicatii Ford

Aici veti gasi cele mai recente aplicatii, concepute toate pentru a putea fi utilizate impreuna cu Ford SYNC AppLink. Asa ca, va invitam sa rasfoiti si sa descarcati aplicatiile dorite din magazinul Google Play sau iTunes App.

 

Informatii de Contact Iti Stam la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Adresa

Str. Dorobantilor nr. 669, Braila, 810145

Program

L-V :09.00-18.000
Sambata 09:00 - 14:00
D: inchis