Noul FORD KUGA

Îți prezentăm cu mândrie noul Ford Kuga, cel mai inteligent SUV al nostru. Noul Kuga este puternic, rafinat şi mult mai elegant, atât la interior, cât şi la exterior. Dispune de o capacitate de depozitare excelentă şi se mândreşte cu cele mai recente tehnologii la comandă, pentru a-ți îndeplini visul de aventură off-road.


Un sistem inteligent de tracţiune integrală se adaptează instantaneu la orice teren şi la orice condiţii. Sistemul Active City Stop frânează automat la viteze mici pentru a preveni coliziunile, iar tehnologia Ford SYNC citeşte mesajele text cu voce tare şi îți oferă control hands-free asupra muzicii, apelurilor şi a multor altor comenzi. De asemenea, suntem mândri să-ți prezentăm în premieră sistemul inovator ''hands-free'' de deschidere automată a hayon-ului, ca dotare acestui SUV. Este foarte uşor de acţionat, chiar şi când ai mâinile ocupate. Nu trebuie decât să-ți mişti piciorul sub bara de protecţie din spate şi hayonul se va deschide şi se va închide.


Dotat complet cu numeroase caracteristici inovatoare, Kuga duce eleganţa şi tehnologia SUV (Vehicule Utilitare Sport) la un cu totul alt nivel.


Află mai multe detalii despre Design Experienţa condusului Niveluri de siguranţă Performanţă şi eficienţa noului Ford Kuga.


Sau încearcă-l la un test drive

Informatii de Contact Iti Stam la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Adresa

Str. Dorobantilor nr. 669, Braila, 810145

Program

L-V :09.00-18.000
Sambata 09:00 - 14:00
D: inchis