O singura masina, mai multe infatisari.
Fa cunostinta cu gama Fiesta

Indiferent de nevoile tale practice si de gusturile personale. Si indiferent de nivelul de sportivitate, de stil si de lux pe care il cauti. Vei gasi exact ceea ce cauti cu Fiesta din generatia urmatoare. Trend, Titanium, Vignale, ST-Line, Active...
Fiecare model ofera ceva unic. Insa toate au un lucru in comun: reprezinta masina mica cea mai avansata din punct de vedere tehnologic de la Ford de pana in prezent.

Fiesta Vignale. Imaginea rafinamentului

Urca in Fiesta Vignale si te vei inconjura de o lume a luxului contemporan. Un ecran elegant de afisaj Ford Vignale te intampina, in timp ce scaunele somptuoase, tapitate cu piele si cu modele hexagonale unice – impreuna cu pielea moale, exclusiva, care se intinde de-a lungul bordului si al consolei centrale – creeaza un interior complet din piele premium, in cel mai adevarat sens. Stil unic, grila frontala deosebita, jante din aliaj de 17’’, sistem de sunet B&O PLAY disponibil... Descopera cele mai inalte niveluri de design, calitate si maiestrie a executiei, intruchipate in Fiesta Vignale.

Fiesta ST-Line. O prezenta puternica

Pregateste-te sa cresti nivelul de energie si incitare cu modelul ST-Line ce isi trage inspiratia din Ford Performance si din mașinile sport. De la jantele deosebite din aliaj, la kiturile superbe de personalizare a caroseriei si emblemele unice, modelul ST-Line te recompenseaza oriunde ai privi, ori de cate ori pornesti la drum. Iar cu scaunele sport tapitate cu rosu, te vei putea bucura de o pozitie de condus confortabila, din care aveti control absolut.

Nivelul urmator, Fiesta Titanium

SYNC 3 cu comanda vocala si ecran tactil color, jante din aliaj de 16’’, linie centrala cromata, volan, frana de mana si maneta a schimbatorului de viteze imbracate in piele, iluminat ambiental... Titanium incorporeaza o lista de invidiat de caracteristici inteligente si tehnologii istete, precum si un nivel de eleganta conceput pentru a impresiona. Dotari numeroase, calitate inalta, standarde ridicate: nu te astepta la nimic mai putin.

Fiesta Trend. Surprinzator de sofisticata

Dupa prima experienta cu Fiesta din generatia urmatoare, iti vei schimba asteptarile pe care le ai de la o mica masina pentru totdeauna. Atat la interior, cat si la exterior, Trend iti ofera mai multe tehnologii decat te-ai fi asteptat. Si, in combinatie cu un design inteligent si ultracontemporan, aceasta este o masina de care te vei bucura la maximum, de fiecare data cand te afli la volan.

Fiesta Active. Disponibil din 2018.

Caracter practic, flexibilitate, utilitate, plus un simt ridicat de aventura si exaltare maxima: Fiesta Active iti ofera totul. Acesta este primul model de Fiesta crossover de pana acum. Iar Active, in foarte multe feluri, este o masina care prezinta un stil inspirat de SUV-urile solide, incluzand o garda la sol ridicata, bare de acoperis si protectii suplimentare. Adauga adevarata dinamica a condusului Fiesta si vei avea parte de o experienta hatchback unica.

Informatii de Contact Iti Stam la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Adresa

Str. Dorobantilor nr. 669, Braila, 810145

Program

L-V :09.00-18.000
Sambata 09:00 - 14:00
D: inchis