NOUL FORD GALAXY

Noul Ford Galaxy este o masina care redefineste experienta calatoriei, oferind un sistem foarte flexibil de dispunere a scaunelor, pentru pana la sapte persoane.

Noua caracteristica EasyFold cu inaltare electrica iti permite sa pliezi si sa ridici scaunele prin simpla apasare a unui buton.

In plus, datorita spatiului generos de care dispui, te poti destinde si relaxa intr-o cabina bine dotata si exceptional de confortabila, astfel incat sa te bucuri de fiecare kilometru al calatoriilor pe care le vei face.

Daca apreciezi combinatia dintre calitatea premium, designul modern si elegant si tehnologia de ultima ora, atunci te invitam sa descoperi noul Ford Galaxy si pregateste-te sa calatoresti... in confortul oferit de spatiul generos.

EasyFold with Powerfold option

Pliere fara efort a scaunelor, printr-o apasare de buton

Noul si inovatorul sistem EasyFold iti permite sa pliezi complet fiecare scaun de pe cel de-al doilea rand, prin simpla atingere a unui buton. In timp ce, pentru utilitate maxima, caracteristica EasyFold cu inaltare electrica prin apasarea unui buton usureaza incarcarea obiectelor mari, coborand si ridicand scaunele de pe cel de-al 3-lea rand.

Plafon panoramic, pentru un spatiu mai luminos si mai aerisit

Noul Galaxy poate fi dotat, optional, cu un plafon panoramic din sticla, format din doua parti, deschizandu-se fie prin rabatare, fie prin glisare sub partea din spate a plafonului, pentru a crea un interior luminos si aerisit. In timp ce plafonul permite patrunderea luminii naturale, geamul care reflecta lumina razelor mentine racoarea si te protejeaza de razele UV daunatoare. Un parasolar actionat electric iti permite, de asemenea, sa acoperi sau sa descoperi plafonul, printr-o simpla apasare de buton.

Panoramic roof

Informatii de Contact Iti Stam la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Adresa

Str. Dorobantilor nr. 669, Braila, 810145

Program

L-V :09.00-18.000
Sambata 09:00 - 14:00
D: inchis