NOILE FORD KA+ si KA+ ACTIVE

Nou. Economic. Spatios.

Noul KA+ este conceput sa-ti ofere toate tehnologiile de care ai nevoie de la o masina - intr-un singur pachet compact si elegant. Iar daca iti doresti un aspect mai robust, noul KA+ Active ar putea fi exact masina pe care o cauti. Garda la sol inaltata, sine pentru acoperis, jante din aliaj, de 15”, cu finisate subtile ... Noul KA+ Active este mereu gata de aventura.
Orice model vei alege, te vei bucura de o tehnologie utila, o experienta la volan distractiva si mult mai multa eficienta.

Faci economie de combustibil, nu de distractie

Noul KA+ te ajuta sa reduci la minim frecventa vizitelor la benzinarie. In primul rand, noul si agilul motor pe benzina, de 1,2 litri, este construit pentru a imbunatati eficienta, oferind, in acelasi timp, performanta de 70 sau 85 CP. O caracteristica noua pentru KA+, Sistemul Auto-Start-Stop opreste motorul atunci cand astepti in coloana sau la semafor, de indata ce esti gata sa pleci de pe loc, apasa, ca de obicei, pe pedala de ambreiaj si selecteaza prima treapta de viteza, iar sistemul porneste din nou motorul. De fapt, eficienta este incorporata: anvelope cu rezistenta redusa la rulare, design aerodinamic, ulei de motor proiectat pentru a reduce forta de frecare... fiecare detaliu este conceput pentru a reduce consumul de combustibil.

Pret minim. Confort.

Noul KA+ este compact, dar ofera spatiu pentru cinci adulti. Si este disponibil cu o gama impresionanta de tehnologii inteligente, toate avand scopul de a-ti face viata mai usoara. Accesul convenabil fara cheie este doar un exemplu in acest sens. Te vei bucura, de asemenea, de sistemul SYNC 3, care te ajuta sa fii conectat in permanenta, permitandu-ti sa controlezi telefonul si muzica cu ajutorul unor comenzi vocale intuitive. Sistemul se conecteaza, de asemenea, si CarPlay de la Apple si cu Android Auto. Pe deasupra, cu ajutorul tehnologiei AppLink, poti sa accezi unele dintre aplicatiile tale preferate de pe telefonul mobil.

Informatii de Contact Iti Stam la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Adresa

Str. Dorobantilor nr. 669, Braila, 810145

Program

L-V :09.00-18.000
Sambata 09:00 - 14:00
D: inchis