Eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, puternic si placut la condus

Indiferent daca preferati motorul pe benzina sau diesel, transmisia manuala sau automata, Tourneo Connect va ofera o multitudine de optiuni. Oricare ar fi pachetul motor-transmisie pe care il alegeti, veti beneficia de performante fara compromis si eficienta exceptionala a combustibilului: in jur de 24% mai multa economie cu motorul revolutionar EcoBoost de 1,0 l.

Multumita designului avansat al sasiului si al suspensiei, precum si tractiunii fata si servodirectiei, este usor sa uitati ca sunteti la volanul unui vehicul spatios de transportat persoane.

Profitati la maximum de motorul dumneavoastra pe benzina

Noul motor pe benzina EcoBoost de 1 litru, cu 3 cilindri, dezvolta 100 CP si un cuplu de 170 Nm cu o transmisie manuala cu sase trepte de viteza. In combinatie cu alte tehnologii de economisire a combustibilului, precum Auto-Start-Stop, acest motor premiat va asigura puterea la care v-ati astepta de la un motor de 1,6 litri conventional, insa utilizeaza cu circa 24% mai putin combustibil, avand emisii de CO2 cu 25% mai reduse, de numai 129 g/km. Daca doriti un sistem automat, motorul EcoBoost de 1,6 litri, cu 150 CP si cuplu de 240 Nm, este livrat cu transmisie automata cu sase trepte de viteza (nu este disponibil cu tehnologia Auto-Start-Stop).

 
Motoare diesel puternice si eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil

Daca preferati motorina, puteti alege dintre cele trei optiuni de motoare diesel Duratorq TDCi de 1,6 litri: 75 CP, 200 Nm, transmisie manuala cu cinci trepte de viteza, 95 CP, 230 Nm cu transmisie manuala cu cinci trepte de viteza sau 115 CP, 270 Nm cu transmisie manuala cu sase trepte de viteza. Motoarele de 75 CP si 95 CP sunt disponibile cu pachete optionale de economisire a combustibilului, care includ: Auto-Start-Stop, Sistem activ cu obturator pentru grila, Sistem de management al bateriei si Incarcare regenerativa inteligenta.

 
Utilizati mai putin combustibil cu ajutorul tehnologiei Auto-Start-Stop

Atunci cand masina dumneavoastra se opreste la semafor sau cand asteptati intr-o coloana, aceasta tehnologie optionala poate opri automat motorul (fara a opri insa alimentarea sistemelor esentiale, precum ventilatia, radioul si Ford SYNC). De indata ce sunteti gata sa plecati de pe loc, apasati pe pedala de ambreiaj si selectati prima treapta de viteza, ca de obicei, iar sistemul porneste din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient in orase, unde poate reduce consumul de combustibil cu pana la 10% (mediu urban).

 
Un sistem de informare inteligent care va ajuta sa conduceti mai eficient

Sistemul inovator Ford Eco Mode evalueaza in mod continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizeaza viteza, schimbarea treptelor de viteza, franarea si nivelurile de anticipare, plus raportul personal de deplasari pe distante scurte si lungi. Apoi, software-ul inteligent va ofera recomandari legate de modul de imbunatatire a economiei de combustibil.

 
Aerodinamica mai buna pentru economie mai mare

Atunci cand conduceti cu viteza redusa, sistemul activ cu obturator pentru grila tine orificiile de ventilatie de la nivelul grilei deschise pentru a raci motorul. Cand prindeti viteza, acesta se poate inchide automat, imbunatatind aerodinamica si ajutand la economisirea de combustibil.

 
Un mod mai eficient de a va reincarca bateria

Spre deosebire de sistemele conventionale, sistemul de incarcare regenerativa inteligenta reincarca bateria doar atunci cand este nevoie si, ori de cate ori este posibil, evita realizarea acestei operatiuni atunci cand apasati pedala de acceleratie. Acest lucru poate reduce si mai mult consumul de combustibil si nivelul de emisii.

 
Manevrabilitate excelenta, care se afla in permanenta sub controlul dumneavoastra

Proiectata pentru a va oferi control si confort maxim la volan, masina este construita, de asemenea, pentru a va asigura liniste si incredere la viteze mari, in conditii de carosabil ud sau uscat, cu sau fara pasageri la bord.

Sistemul de suspensii imbunatatit si bara antiruliu va asigura deplasare, manevrabilitate si stabilitate excelente.

Volanul este reglabil pe inaltime si pe adancime, astfel incat sa va puteti gasi pozitia de condus ideala. Iar cu schimbatorul de viteze compact, pozitionat perfect, va veti bucura de raspuns si reactii excelente prin intermediul comenzilor.

 
Condus usor si diametru de bracaj redus

Cu o transmisie cu 5 sau 6 trepte de viteza si cuplu ridicat al motorului, beneficiati de puterea de care aveti nevoie cu mai putine schimbari ale treptelor de viteza. Cu un diametru de bracaj de doar 11,3 m, veti fi, de asemenea, mai putin stresat atunci cand va trebui sa intoarceti masina pe strazi aglomerate.

 

Informatii de Contact Iti Stam la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Adresa

Str. Dorobantilor nr. 669, Braila, 810145

Program

L-V :09.00-18.000
Sambata 09:00 - 14:00
D: inchis