NOUL TOURNEO CONNECT

Noul Tourneo Connect este un tip diferit de vehicul destinat transportului de persoane. Este unul inteligent.

Inteligent, pentru ca este flexibil: in Tourneo Connect au loc pana la cinci persoane, iar in Grand Tourneo Connect maximum sapte. Si, multumita celor pana la 16 configuratii ale scaunelor, este, de asemenea, simplu sa creati tot spatiul pentru bagaje si echipament de care aveti nevoie.

Inteligent, deoarece va puteti bucura de performante excelente si eficienta exceptionala a combustibilului din partea unei game largi de motoare pe benzina si diesel avansate. Motorul revolutionar EcoBoost pe benzina, de exemplu, consuma pana la 8,0 l/100 km in varianta de 1,6 l cu transmisie automata cu 6 trepte de viteza si 150 CP si pana la 5,6 l/100 km in varianta de 1,0 l cu transmisie manuala cu 6 trepte de viteza si 100 CP. O optiune de motor diesel avansat va ofera un consum de 4,4 l/100 km.

Si inca o data inteligent, deoarece Tourneo Connect este dotat cu o gama variata de tehnologii remarcabile. De la Ford SYNC cu comanda vocala, care va permite sa efectuati si sa preluati apeluri telefonice si sa controlati muzica prin intermediul unor comenzi vocale simple si pana la Oprirea activa in oras, care va poate ajuta sa preveniti coliziunile la viteze mici franand in locul dvs.: fiecare tehnologie in parte este conceputa pentru a va face viata mai usoara.

Adaugati multe dintre caracteristicile si dotarile pentru confort pe care le-ati astepta de la un vehicul de transport persoane premium, plus designul si calitatea constructiei facute pentru a rezista si Tourneo Connect ar putea fi alegerea inteligenta pentru dvs.

Aflati mai multe despre noul Tourneo Connect si descoperiti designul, experienta de condus, performanta si eficienta, siguranta si protectia, stilurile de caroserie si capacitatea, precum si modelele disponibile.

Tourneo Connect

5 locuri

 
Grand Tourneo Connect

5 sau 7 locuri

 

Informatii de Contact Iti Stam la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Adresa

Str. Dorobantilor nr. 669, Braila, 810145

Program

L-V :09.00-18.000
Sambata 09:00 - 14:00
D: inchis