Siguranta deplina, securitate garantata

Noul Tourneo Connect este echipat cu o gama larga de tehnologii avansate, concepute pentru a ajuta la protejarea dumneavoastra, a altor participanti la trafic, a pietonilor si a masinii in sine.

De exemplu, este prevazut cu sisteme care pot frana in locul dumneavoastra, pot apela automat la serviciile de urgenta si pot facilita pornirile in rampa. Mai este dotat si cu tehnologii care va permit sa blocati si sa deblocati usi in mod individual, care fac aproape imposibila copierea cheii si care declanseaza alarma chiar si dupa deconectarea bateriei.

O serie completa de tehnologii de asistare a soferului va pot face viata mai usoara, pot reactiona rapid in cazul putin probabil al unui accident si va pot ajuta chiar sa preveniti un astfel de accident.

 
Ford SYNC cu Asistenta de urgenta poate suna dupa ajutor chiar daca dumneavoastra nu puteti

Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC care va poate salva viata este Asistenta de urgenta. In cazul putin probabil al unui accident, cand se activeaza airbagul sau se dezactiveaza pompa de carburant, tehnologia poate efectua automat un apel direct catre Serviciile de urgenta in locul dumneavoastra. Daca este cazul, puteti alege sa intrerupeti apelul sau sa discutati personal, daca este necesar. Un aspect extrem de important este faptul ca sistemul va furniza informatii vitale, precum coordonatele dumneavoastra GPS, chiar si atunci cand v-ati pierdut cunostinta.

*Asistenta de urgenta Ford functioneaza in peste 30 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza atunci cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il aveti la dumneavoastra, in momentul in care un airbag este declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau atunci cand un senzor care inregistreaza o coliziune intrerupe pompa de combustibil. Functia de mesagerie si Asistenta de urgenta nu sunt acceptate in toate limbile europene.

 
Pentru a ajuta la evitarea coliziunilor la viteze reduse, masina franeaza in locul dumneavoastra

Coliziunile in trafic la viteza mica, cu opriri si porniri frecvente, au loc mult prea des. Iar optiunea Oprire activa in oras este o tehnologie avansata, creata pentru a va ajuta sa evitati astfel de coliziuni sau pentru a reduce impactul acestora. Daca sistemul detecteaza ca autovehiculul din fata s-a oprit brusc, iar dumneavoastra va deplasati cu mai putin de 30 km/h, va actiona automat franele. Ca dovada a caracterului sau inovator, tehnologia Oprire activa in oras a primit premiul Advanced oferit de Euro NCAP pentru siguranta.*

 
Un plus de control in cazul pornirilor in rampa

Sistemul de asistenta la pornirea din rampa impiedica temporar alunecarea in spate atunci cand porniti din panta. Sistemul functioneaza prin mentinerea presiunii la nivelul sistemului de fanare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurandu-va mai mult timp si control atunci cand mutati piciorul de pe pedala de frana pe cea de acceleratie. Acest sistem este, de asemenea, util cand opriti si porniti autovehiculul pe suprafete alunecoase.

 

Ford se afla in permanenta in avangarda dezvoltarii de tehnologii si caracteristici de siguranta premiate si inovatoare. Veti descoperi multe dintre acestea integrate in noul Tourneo Connect, fiecare in parte fiind prevazuta pentru a va tine in siguranta pe dumneavoastra si pe pasagerii dumneavoastra ori de cate ori porniti la drum.

 
ESC va ajuta sa mentineti controlul asupra vehiculului, indiferent de conditii

Controlul electronic al stabilitatii (ESC) monitorizeaza in mod constant deplasarea masinii, detecteaza orice abateri de la traseul ales (daca vehiculul incepe sa patineze, de exemplu) si va ajuta automat la corectarea pozitiei de drum. Sistemul este creat pentru a va ajuta sa mentineti controlul asupra masinii si, in plus, va poate ajuta sa reduceti distanta de franare in caz de urgenta.

 
Aderenta maxima cu efort minim

Un sistem avansat de control al tractiunii (TCS) elimina alunecarea in exces a rotilor si va asigura cea mai buna aderenta, performanta si stabilitate, atunci cand aveti mai mare nevoie. Sistemul monitorizeaza incontinuu si ajusteaza puterea livrata rotilor individuale ale vehiculului, asigurand contact si aderenta maxime atunci cand accelerati.

 
Va avertizeaza daca pneurile pierd presiune

Intotdeauna este important sa mentineti presiunea corecta in pneuri, pentru a va ajuta sa economisiti combustibil, sa protejati pneurile si sa fiti in siguranta. De aceea, senzorii monitorizeaza constant fiecare roata si va alerteaza daca apare o problema, astfel incat sa puteti trage pe dreapta, sa verificati si sa umflati pneul sau sa schimbati roata.

 
Mentinerea in siguranta pe banda de rulare a remorcii

Functia de control al balansarii remorcii (TSC) detecteaza „serpuirea” sau balansarea remorcii si reduce viteza noului Tourneo Connect pentru a ajuta la corectarea problemei, facand ca remorcarea sa fie mai controlata. Sistemul incetineste vehiculul, reducand cuplul motorului si crescand treptat presiunea franelor pe roti.

 
Putere suplimentara pentru franare de urgenta

Sistemul de asistenta la franarea de urgenta (EBA) ajuta masina sa atinga eficienta de franare maxima in cazul unei situatii de urgenta. Sistemul detecteaza presiunea aplicata de sofer pe pedala de frana si creste automat aceasta presiune, daca este cazul.

 
Sisteme avansate pentru o franare mai controlata

Sistemul de franare cu anti-blocare roti (ABS) si distributia electronica a fortei de franare (EBD) asigura o franare mai bine controlata.

 
Sistem airbag imbunatatit

Noul Tourneo Connect este disponibil cu airbaguri tip cortina, pentru sofer, pasager si laterale. De asemenea, senzori avansati sunt pozitionati in puncte cheie in vehicul, pentru a asigura o reactie rapida si controlata.

 
Un avertisment in spate, atunci cand franati brusc

Sistemul Lumina de franare de urgenta (EBL) aprinde luminile de avarie pentru a avertiza ceilalti soferi atunci cand franati puternic.

 
Nu uitati niciodata sa purtati centura de siguranta

Un sistem de reamintire pentru utilizarea centurii de siguranta a pentru sofer si pasagerul din fata va avertizeaza daca uitati vreodata sa va puneti centura si este montat ca dotare standard pe fiecare model.

 
Ajutor pentru mentinerea copiilor in siguranta

Daca aveti copii la bord, puteti dispune montarea de puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copii pentru cele doua scaune dinspre exterior de pe randul al doilea.

 
Siguranta unica de 5 stele

Noul Tourneo Connect (cu 5 locuri) este primul si singurul autovehicul din clasa sa caruia i-au fost acordate 5 stele la testele Euro NCAP, recunoscandu-i-se astfel capacitatea de a proteja soferul si pasagerii.

 

Mai multe compartimente de depozitare va ajuta sa va pastrati obiectele personale ascunse de privirile indiscrete. O serie de masuri de securitate avansate poate tine aceste obiecte in siguranta, protejate impotriva furtului, oferind in acelasi timp protectie maxima si masinii.

 
Puteti alege ce usi sa blocati si sa deblocati

Noul Tourneo Connect are ca dotare standard inchiderea centralizata a usilor de la distanta. Iar acest sistem de inchidere este mai sigur ca niciodata. Si aceasta deoarece puteti alege sa descuiati o singura usa, in timp ce celelalte raman blocate in mod sigur, pana cand activati un comutator de pe portiera soferului. Acelasi comutator controleaza blocarea si deblocarea tuturor usilor vehiculului.

 
Incuietori de usi cu armatura impotriva efractiei

Toate incuietorile usilor sunt protejate cu o armatura anti-efractie pentru a impiedica spargerea lor prin gaurire sau daltuire.

 
Un transponder avansat care nu poate fi copiat

Pe langa sistemul avansat de inchidere centralizata, noul transponder tip briceag este dotat cu un transmitator cu doua canale. Drept urmare, unui hot ii va fi practic imposibil sa scaneze sau sa copieze cheia. Este reincarcabil, rezistent la interventii si la apa si poate fi actionat la 30 m de masina.

 
Incuietori deosebite

Noul Tourneo Connect este prevazut cu incuietori care: incuie la loc usile dupa 45 de secunde, daca nu deschideti niciuna in acest interval (dupa utilizarea telecomenzii); fac imposibila blocarea usilor fata daca sunt intredeschise; deblocheaza toate usile daca airbagul este declansat.

 
Inca un loc pentru depozitarea lucrurilor de valoare

Nu lasati lucrurile de valoare la vedere, pentru a nu tenta hotii care sparg geamul si fura ce apuca. Incuiati-le in siguranta in torpedo.

 
Doua optiuni de alarma de nivel inalt

O alarma de perimetru optionala va protejeaza vehiculul, declansandu-se daca usile sau capota sunt deschise cu forta. Pentru protectie (si descurajare a hotilor) si mai mare, alegeti un sistem de alarma Thatcham de categoria 1. Acest sistem complex se activeaza automat in momentul in care incuiati vehiculul si emite un semnal sonor puternic daca este declansat de o intrare fortata, daca masina este ridicata sau daca senzorii de miscare detecteaza o miscare inauntru.

 
O alarma de rezerva, independenta, suplimentara

Un dispozitiv sonor de siguranta, cu baterie proprie, reprezinta un sistem suplimentar, secundar de alarma, care este furnizat impreuna cu optiunea de alarma Thatcham. Acesta emite avertismentul sonor in momentul declansarii alarmei si, deoarece are propria sa sursa de alimentare incorporata, se va activa chiar daca cineva deconecteaza bateria vehiculului.

 

Informatii de Contact Iti Stam la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Adresa

Str. Dorobantilor nr. 669, Braila, 810145

Program

L-V :09.00-18.000
Sambata 09:00 - 14:00
D: inchis