NOUL FORD TOURNEO COURIER

Vrei utilitate, spatiu si consum redus. Doresti confort, stil si tehnologie. Dar poti avea toate acestea intr-o masina care sa fie si accesibila?

Este posibil, daca acea masina este un vehicul inteligent. Acest vehicul compact si spatios ofera loc suficient pentru persoane, putand, de asemenea, transporta si bagajele tuturor. Spatiul interior poate fi folosit la maximum cu ajutorul scaunelor flexibile, in timp ce spatiul de depozitare si caracteristicile inteligente fac mai usoara organizarea si asezarea tuturor bunurilor tale.

Gama de tehnologii avansate include Ford SYNC cu comanda vocala, care iti ofera posibilitatea de a prelua si de a efectua apeluri telefonice in modul hands-free. Sistemul poate chiar citi cu voce tare mesajele text pe care le primesti.

Si, indiferent daca alegi un motor diesel cu consum redus de 1,5 sau 1,6 l, sau alegi motorul nostru premiat, pe benzina EcoBoost de 1,0 l, vei conduce unul dintre cele mai economice vehicule.

Compact si elegant, versatil si cu un consum redus, dotat cu numeroase caracteristici si tehnologii inovatoare: noul Ford Tourneo Courier poate fi tot ceea ce iti doresti de la o masina.

Afla mai multe despre noul Tourneo Courier si descopera designul, experienta de condus, performanta si eficienta, siguranta si protectia, precum si modelele disponibile.

Informatii de Contact Iti Stam la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Adresa

Str. Dorobantilor nr. 669, Braila, 810145

Program

L-V :09.00-18.000
Sambata 09:00 - 14:00
D: inchis